Ja hi arribem!

 
http://www.pandora-ca.com/apadis/wp-content/uploads/2020/06/equip_destacat_00.png
http://www.pandora-ca.com/apadis/wp-content/uploads/2020/07/equip_destacat_01.png
http://www.pandora-ca.com/apadis/wp-content/uploads/2020/06/equip_destacat_02.png

L'equipEls millors professionals

Tenim un equip de professionals amb una gran qualitat humana i molt, molt implicats, amb els nostres projectes.

El Patronat és l’organisme de màxima direcció de la Fundació i està integrat per pares, mares, professionals, voluntaris i l’Ajuntament de Les Franqueses.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
El Patronat d'Apadis

El Patronat és l’organisme de màxima direcció de la Fundació. Està integrat per pares, mares, professionals, voluntaris i l’Ajuntament de Les Franqueses. Junts treballen molt per visualitzar i planificar reptes i recursos per tota la família Apadis.

Professionals

Tenim un equip de professionals amb una gran qualitat humana i molt molt implicats amb els projectes d’Apadis. Atenció i suport 24h perquè treballem al costat de les persones i les famílies per millorar la seva qualitat de vida. Els valors i el nostre compromís socials formen part del nostre Adn.

Gràcies a un gran equip…intentem fer possible….els impossibles!!

Rumb i direcció
Imma Navarro

Presidenta, fundadora d’Apadis i l’ànima de la casa! Te una gran trajectòria professional. La seva especialitat és implicar-se al 200% en tota la fundació per generar nous projectes innovadors i socials. El seu lema: QUI HA DIT QUE NO ES POT FER?

Gemma Moreno i Ester Lara

Son part de l’equip  directiu d’APADIS i  les responsables dels projectes d’inserció laboral, atenció a les famílies i de tot tot el que faci falta!! Grans professionals, amb superpoders per fer que… tot funcioni! Hores de dedicació i compromís sense límits. UNES CRACS!

Formació
Vanessa Flores, Martí Hidalgo i Juan Isla

Son el motor de la  formació i responsables de preparar a les persones amb discapacitat que integren el programa PLUSMOTIVA i SIOAS. Tenim un equip super implicat amb especialistes que generen oportunitats per les persones amb discapacitat.

Però…aquí parlem SEMPRE de CAPACITATS!! La creativitat i adaptació a qualsevol context son les seves especialitats.

Preparador/a laboral

Les empreses tenen el suport i seguiment permanent dels entrenadors/es laborals. Aquest equip posa tots els recursos necessaris per ajudar a l’empresa i al treballador durant tota la relació laboral. Amb aquets professionals tota inserció és possible.

ESTAN SEMPRE “ AL PIE DEL CAÑÓN”!!

Projectes socials

Tenim projectes socials molt coneguts i que ja compten amb la seva pròpia identitat i marca de qualitat com el restaurant EL GATO VERDE, la botigueta de segona mà, la cafeteria LA GATA PARDA, EL FELICITARIUM…però perquè tot això funcioni al darrera tenim …uns cracs professionals especialitzats en bon servei i formació!!

Ells i elles son responsables de  formar a les persones amb discapacitat amb tots els recursos necessaris perquè puguin aprendre un ofici i adquirir les competències laborals necessàries per anar a treballar.

Són experts en fer que els clients i clientes surtin enamorats del nostre servei i el projecte gastronòmic  i SOCIAL.

Educadors de lleure i Centre de tarda

L’equip està format per professionals amb molta marxa amb idees originals al 100% i dedicats a organitzar les activitats més xules. Integrat per mestres, integradors socials, psicòlegs i voluntaris.

Amb ells i elles està garantida la diversió i la professionalitat.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image