Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Paso a Paso

Project management

Paso a Paso

Project development

icona_web

Paso a Paso

Paso a Paso és una plataforma per a generar projectes d'investigació en drogodependències per Europa i Amèrica del Sud. Paso a Paso es una plataforma para generar proyectos de investigación en drogodependencias para Europa y América del Sur. Paso a Paso is a platform to generate research projects on drug addictions for Europe and South America.

El repte

Generar un gestor de projectes per a investigadors, un recurs que sigui fàcil, ràpid i eficaç d'utilitzar arreu del mòn amb una simple connexió a internet. Estructurar la metodología de treball i combinar-ho amb una experiència web que permeti avaluar els projectes en temps real.

El reto

Generar un gestor de proyectos para investigadores, un recurso que sea fácil, rápido y eficaz de utilizar todo el mundo con una simple conexión a internet. Estructurar la metodología de trabajo y combinarlo con una experiencia web que permita evaluar los proyectos en tiempo real.

The challenge

Generate a project manager for researchers, a resource that is easy, fast and effective to use anywhere in the world with a simple internet connection. Structuring the work methodology and combining it with a web experience that allows to evaluate projects in real time.

Web design

UX/UI

Web development

pasoapaso_imac

Compartir. Share on

paso_02
paso_03
paso_04
paso_05
© Pandora Comunicació Audiovisual, 2021

C. Homer, 24. 08023 Barcelona

T. +34 93 443 42 50

Legal info

linkedin
icona_alex_ok
View